Dámské tričko s potiskem Tep - lyže - tričko s tepem pro milovnice tohoto sportu

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - lyže - tričko s tepem pro milovnice tohoto sportu z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše dámské triko s jedinečným motivem tep lyže, které je ideálním spojením stylu a funkčnosti. Toto triko je navrženo pro všechny vášnivé lyžařky, které chtějí vyjádřit svou lásku k zimním sportům nejen na svahu, ale i v běžném životě. Motiv tep lyže, který je vyvedený v atraktivní grafice, vyzařuje energii a radost z pohybu. Kvalitní materiál, ze kterého je triko vyrobeno, zajišťuje pohodlí a dlouhou životnost, zatímco moderní střih s lehce přiléhavým designem krásně zdůrazňuje ženské křivky.

Triko je skvělou volbou pro každodenní nošení, ať už se chystáte na sportovní aktivity, nebo jen chcete přidat špetku sportovního stylu do svého outfitu. Jeho univerzální barvy a snadná kombinovatelnost s dalšími kousky ve vašem šatníku z něj činí praktický a atraktivní kousek. Navíc, díky svému lehkému a prodyšnému materiálu, se budete cítit komfortně po celý den. Pořiďte si toto triko a ukažte světu, že vaše vášeň pro lyžování nezná hranice!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek