Dámské tričko s potiskem Tep - kuchařka- tričko s tepem pro milovnice vaření

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - kuchařka- tričko s tepem pro milovnice vaření z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme dámské tričko s motivem tep kuchařky, které potěší všechny milovnice vaření a kulinářského umění. Toto tričko je vyrobené z vysoce kvalitní bavlny, která je jemná na dotek a zajišťuje maximální pohodlí během celého dne. Elegantní střih se přizpůsobí postavě a nabízí volnost pohybu, takže si ho užijete při vaření, ale i při každodenních aktivitách. Hlavním motivem je jedinečný grafický design zobrazující tepovou čáru, která na konci vyústí do symbolu kuchyňských nástrojů – perfektní kombinace vášně pro vaření a životního stylu.

Díky jednoduchému a stylovému designu jej snadno zkombinujete s džíny, šortkami nebo sukní, ať už jdete na kávu s přáteli, do práce nebo trávíte čas v kuchyni. Toto tričko je nejen krásným doplňkem pro každou kuchařku, ale také skvělým dárkem pro všechny, kteří milují přípravu jídla a sdílení radosti z vaření s ostatními.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek