Dámské tričko s potiskem Tep - králíček - tričko s tepem pro milovnice těchto zvířátek

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - králíček - tričko s tepem pro milovnice těchto zvířátek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s motivem „Tep králíček“ je ideálním spojením stylu a jemnosti. Na první pohled vás zaujme originální design znázorňující srdeční tep, který se plynule mění v siluetu králíčka. Motiv je jemný, ale zároveň výrazný, což z něj dělá skvělý kousek pro milovníky zvířat i ty, kteří mají rádi kreativní a vkusné oblečení. Vyrobeno z kvalitní, měkké bavlny, tričko je pohodlné na nošení po celý den, prodyšné a zároveň odolné, takže se skvěle hodí jak pro volnočasové aktivity, tak i na běžné denní nošení.

Díky klasickému střihu tričko lichotí každému typu postavy a snadno ho zkombinujete s džínami, sukní nebo kraťasy. Motiv „Tep králíček“ je navíc skvělým způsobem, jak vyjádřit lásku ke zvířatům nenápadně, ale s dávkou osobitého stylu. Ať už si ho obléknete na procházku, do města nebo jen na relax doma, toto tričko vám dodá pocit pohodlí i sebevědomí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek