Dámské tričko s potiskem Tep - kamion - tričko s tepem pro kamioňačky

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - kamion - tričko s tepem pro kamioňačky z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte nový úroveň stylu s naším dámským tričkem, které zdobí unikátní motiv tep kamion. Tento design, inspirovaný dynamikou a silou moderní dopravy, přináší do vašeho šatníku neotřelý a výrazný prvek. Tričko je vyrobeno z kvalitní, měkké bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí po celý den. Jeho střih je navržen tak, aby se přizpůsobil různým typům postav, a zároveň poskytoval moderní a ležérní vzhled. Skvěle se hodí jak na každodenní nošení, tak na speciální příležitosti, kdy chcete vyjádřit svou individualitu.

Využijte jedinečného designu, který přitahuje pozornost a vyniká v davu. Tričko s motivem tep kamion je nejen módním kouskem, ale i prohlášením. Je to ideální volba pro všechny, kdo chtějí kombinovat pohodlí s odvážným stylem. Díky svému univerzálnímu designu se snadno kombinuje s džíny, legínami nebo sukněmi a nabízí nekonečné možnosti, jak vytvořit outfit, který je stejně originální jako vy. Oživte svůj šatník tímto výjimečným tričkem, které zaručeně zaujme každého.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek