Dámské tričko s potiskem Tep - Fotoaparát - tričko s tepem pro fotografky

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - Fotoaparát - tričko s tepem pro fotografky z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte kouzlo kreativního designu s naším dámským tričkem s unikátním motivem tep fotoaparátu. Tento elegantní kousek spojuje moderní styl s uměleckým nádechem, který zaujme každého. Vyrobeno z vysoce kvalitní, měkké a prodyšné bavlny, tričko zaručuje maximální pohodlí po celý den. Precizní potisk je odolný vůči opotřebení, což zajišťuje, že váš vzhled bude vždy čerstvý a originální.

S tímto tričkem v šatníku se můžete těšit na spoustu komplimentů a obdivných pohledů. Je ideálním kouskem pro všechny příležitosti, ať už se chystáte na setkání s přáteli, na výlet nebo jen relaxujete doma. Kombinujte ho s džíny pro ležérní vzhled nebo s elegantními kalhotami pro sofistikovanější styl. Tento kousek je nejen módním statementem, ale také oslavou vaší vášně pro fotografii a kreativitu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek