Dámské tričko s potiskem Sunset Paragliding - ideální dárek k narozeninám

Produkt Dámské tričko s potiskem Sunset Paragliding - ideální dárek k narozeninám z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské triko s motivem "Sunset Paragliding" je ideální volbou pro milovnice volnosti, dobrodružství a přírody. Vyrobené z kvalitního, měkkého bavlněného materiálu, zaručuje maximální pohodlí během celodenního nošení, ať už na výletech, při sportovních aktivitách nebo ve volném čase. Jeho nadčasový design s nádherným motivem paraglidingu proti západu slunce připomíná jedinečné okamžiky, kdy obloha hraje všemi barvami a člověk se vznáší nad krajinou v naprosté svobodě. Triko má moderní střih, který skvěle padne na tělo, a decentní barevné provedení umožňuje snadné kombinování s dalšími kousky ve vašem šatníku. Vystupte z davu s tímto originálním kouskem, který zachycuje krásu létání a kouzlo večerní oblohy.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek