Dámské tričko s potiskem Paragliding - ideální dárek k narozeninám

Produkt Dámské tričko s potiskem Paragliding - ideální dárek k narozeninám z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte jedinečné dámské tričko, které osloví všechny milovnice volnosti, dobrodružství a adrenalinu! S motivem paraglidingu a výrazným nápisem "Don't make me walk when I want to fly" toto tričko dokonale vyjadřuje vaši touhu po svobodě a lásku k létání. Tento kousek je vyroben z vysoce kvalitní bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí a prodyšnost. Měkký materiál jemně přiléhá na tělo a díky volnějšímu střihu poskytuje volnost pohybu, ať už jste na cestách, ve městě nebo na vrcholu kopce připravené vzlétnout. Ideální pro aktivní dny venku nebo pro pohodlný relax doma. Design trička je navržen s ohledem na minimalismus, ale zároveň je velmi stylový a výrazný. Silueta paraglidingového křídla v kombinaci s dynamickým nápisem přitahuje pozornost a dává jasně najevo, že jste žena, která si jde za svými sny a nechce se spokojit s průměrností. Toto tričko je nejen módním doplňkem, ale také odrazem vašeho dobrodružného ducha. Vhodné jak pro milovnice paraglidingu, tak pro ty, které hledají inspiraci pro překonávání výzev. Skvěle se kombinuje s džíny, legínami nebo sportovními šortkami – je to univerzální kousek, který nesmí chybět ve vašem šatníku. Ukažte světu, že se nespokojíte s chůzí, když můžete létat!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek