Dámské tričko Liška - tričko pro milovníky zvířat a myslivosti

Produkt Dámské tričko Liška - tričko pro milovníky zvířat a myslivosti z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s motivem lišky je perfektní kombinací stylu, pohodlí a originality. Vyrobené z jemné, prodyšné bavlny, která zajišťuje celodenní pohodlí, je ideální jak pro běžné nošení, tak i pro speciální příležitosti. Motiv lišky, symbolu vynalézavosti a svobody, přidává tričku jedinečný charakter a zaujme na první pohled. Díky preciznímu potisku se nemusíte obávat, že by se motiv vytratil i po mnoha praních. Tričko má klasický střih s kulatým výstřihem a krátkými rukávy, který lichotí každé postavě a poskytuje dostatek volnosti pro pohyb.

Tento kousek je ideální volbou pro ženy, které chtějí do svého šatníku vnést trochu hravosti a originality. Motiv lišky nejen oživí váš outfit, ale také vyjadřuje vaši vnitřní sílu a nezávislost. Kombinujte ho s džíny pro ležérní look nebo s elegantní sukní pro neformální šik styl. Ať už ho nosíte na procházku městem, výlet do přírody nebo na posezení s přáteli, toto tričko vás nikdy nezklame.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek