Dámské tílko s vlastním potiskem - stylový dárek

Produkt Dámské tílko s vlastním potiskem - stylový dárek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tílko s vlastním potiskem – Ukážte světu, kdo jste!

Máte dost nudných outfitů a chcete zazářit? Pak je naše dámské tílko s vlastním potiskem přesně to, co hledáte! Ukažte světu svou kreativitu, humor nebo třeba oblíbený obrázek a nechte své tričko promluvit za vás.

Tílko, které mluví za vás!

Jaký je váš styl? Elegantní, vtipný, nebo snad trošku šílený? Ať už je to jakkoli, s tílkem s obrázkem vytvořeným na míru budete nepřehlédnutelní. Vyberte si z 16 skvělých barev – od klasické černé po energickou růžovou – a vytvořte si originální kousek, který vás bude reprezentovat.

Potisk zepředu i zezadu

Něco vám říká, že jeden potisk nestačí? Žádný problém! Potisk můžete mít jak na přední straně, tak na zádech. Váš nápad, vaše pravidla! Máme velikosti od XS až po 3XL, takže se do svého výtvoru vejdete bez ohledu na to, jestli jste štíhlá gazela nebo spíše milujete večeře u babičky.

Kvalita na prvním místě

Nechceme, aby vaše nové tílko s vlastním potiskem vypadalo dobře jen na jeden večer! Naše tílka mají gramáž 180 g/m² a jsou vyrobena z vysoce kvalitního textilu, takže váš potisk přežije i ten nejnáročnější den. Ať už se vydáte do fitka nebo na večírek, s tílkem od nás budete vždy v pohodlí.

Rychle a spolehlivě

Navíc máme rychlé doručení, takže nebudete čekat věčnost. Vaše nové tílko s vlastním potiskem doručíme bleskově za pouhých 66 Kč. A když jsme u toho, naše zákaznické recenze mluví za vše – prostě jsme bezva!

Tak na co čekáte? Vytvořte si své originální tílko, které se stane vaším nejoblíbenějším kouskem v šatníku! V naší nabídce najdete také trička s vlastním potiskem.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18247
Produktů
213
Kategorií
164
Značek