Pánské triko s límečkem s motivem Alfa Romeo - staré logo

Produkt Pánské triko s límečkem s motivem Alfa Romeo - staré logo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 479 Kč. Celý popis 479 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské triko s límečkem s motivem starého loga Alfa Romeo je dokonalým spojením elegance a nadčasového stylu. Toto triko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje pohodlí po celý den. Jeho design zahrnuje ikonické logo Alfa Romeo, které evokuje historii a vášeň této legendární automobilky. Triko je ideální volbou pro každého milovníka automobilů, který si chce připomenout bohaté dědictví a špičkový design značky Alfa Romeo. Díky svému univerzálnímu střihu je vhodné jak pro každodenní nošení, tak i pro speciální příležitosti, kdy chcete svůj styl spojit s vášní pro automobily. Buďte středem pozornosti s tímto exkluzivním trikem, které dokonale vyjadřuje vaši lásku k automobilovému světu.

Toto tričko bude vypadat skvěle v tmavě modré barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek