Pánské tričko šachy - skvělý dárek pro milovníky této hry

Produkt Pánské tričko šachy - skvělý dárek pro milovníky této hry z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte dokonalou kombinaci elegance a strategie s naším pánským trikem s motivem šachové hry. Tento originální kousek je ideální pro každého šachového nadšence, který chce vyjádřit svou vášeň pro tuto klasickou hru i mimo herní desku. Tričko je vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí a prodyšnost po celý den. Elegantní design s detailním vyobrazením šachovnice a figurky v kontrastních barvách nejen že přitahuje pozornost, ale také dodává každodennímu outfitu sofistikovaný vzhled. Díky modernímu střihu a pečlivému zpracování se tričko skvěle hodí jak pro neformální setkání s přáteli, tak pro volný čas na šachovém turnaji. Pro všechny, kteří chtějí kombinovat svou lásku k šachu s módou, je toto tričko skvělou volbou, která podtrhne váš styl a osobnost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek