Pánské tričko šachy - skvělý dárek pro milovníky této hry

Produkt Pánské tričko šachy - skvělý dárek pro milovníky této hry z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte novou úroveň stylu s naším pánským trikem, které vyniká výrazným motivem barevné šachové figurky. Tento unikátní design spojuje eleganci s hravým nádechem, představující moderní interpretaci klasické hry, která osloví každého milovníka šachu i módních trendů. Tričko je vyrobeno z prvotřídní bavlny, která zajišťuje maximální komfort a prodyšnost po celý den, zatímco precizní zpracování a moderní střih se postarají o dokonalé padnutí a atraktivní vzhled. Barevná šachová figurka, umístěná v centru, přidává k outfitu originální a kreativní prvek, který snadno kombinujete s džíny, chinos nebo šortkami. Ideální pro každodenní nošení i speciální příležitosti, tohle tričko se stane vaším oblíbeným kouskem, který vyjadřuje vaši jedinečnou osobnost a zájem o sofistikovanou hru v novém světle.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek