Pánské tričko s vlakem - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Pánské tričko s vlakem - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s motivem barevného vlaku je skvostným kouskem, který přináší nejen styl, ale i vkusnou dávku originality do vašeho šatníku. Vyrobeno z vysoce kvalitní, jemné bavlny, tričko nabízí maximální komfort a prodyšnost během celého dne. Unikátní design barevného vlaku, který se klene přes celou přední stranu, vyniká živými barvami a detailním provedením, čímž přitahuje pozornost a dává najevo váš osobní styl. Perfektní volba pro ty, kteří chtějí vyniknout a zároveň se cítit pohodlně, ať už při volnočasových aktivitách, nebo při neformálních setkáních. Tento kousek se snadno kombinuje s džínami nebo kraťasy, čímž vytváří skvělý a uvolněný vzhled, který je vždy v kurzu.

Trika jsou k dispozici v různých barvách. Jeho univerzální design znamená, že se snadno kombinuje s dalšími kousky oblečení, takže můžete vytvořit nejrůznější styly.

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek