Pánské tričko s potiskem plemene West Highland White teriér s volitelným jménem

Produkt Pánské tričko s potiskem plemene West Highland White teriér s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylové pánské tričko s motivem barevného West Highland White teriéra je dokonalým způsobem, jak ukázat svou lásku k těmto úžasným psím společníkům. S moderním designem, který kombinuje eleganci a hravost, se toto tričko hodí pro každou příležitost – ať už na běžné nošení, sportovní aktivity nebo relaxaci s přáteli. Vyrobeno z kvalitní bavlny, tričko je měkké, pohodlné a zaručuje, že budete vypadat skvěle po celý den.

Jedinečnost tohoto trička spočívá také v možnosti přidání jména vašeho pejska. Přidejte osobní dotek a ukažte světu, jak je pro vás váš čtyřnohý přítel důležitý. Tento detail činí z trička nejen stylový módní kousek, ale také osobní vyjádření vaší lásky a náklonnosti k vašemu mazlíčkovi. Tričko s takovýmto osobním motivem je také skvělým dárkem pro všechny milovníky psů, kteří ocení kombinaci kvality a osobního stylu.

Navrženo s ohledem na komfort a odolnost, toto tričko vydrží i náročné používání a opakované praní. Kvalitní šití a pevné materiály zajišťují, že bude stále vypadat jako nové, i když ho budete nosit často. Ukažte svůj jedinečný styl a lásku ke svému West Highland White teriérovi s naším pánským tričkem, které vás nezklame.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek