Kšiltovka se značkou Alfa Romeo - pro fanoušky automobilové značky Alfa Romeo

Produkt Kšiltovka se značkou Alfa Romeo - pro fanoušky automobilové značky Alfa Romeo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme Vám unisex kšiltovku s ikonickým motivem starého loga značky Alfa Romeo, která je dokonalým spojením stylu, kvality a tradice. Tato elegantní kšiltovka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a pohodlné nošení po celý den. Čisté linie a pečlivě zpracované detaily loga odkazují na bohatou historii a prestiž této legendární automobilové značky, která je synonymem pro italskou eleganci a sportovní výkon. Univerzální střih a nastavitelný pásek na zadní straně zaručují perfektní padnutí pro každého. Tato kšiltovka nejen ochrání před sluncem, ale také skvěle doplní jakýkoli outfit, ať už jste na závodní dráze, procházce městem nebo jen relaxujete s přáteli. Buďte součástí odkazu Alfa Romeo a vyjádřete svou vášeň pro klasický automobilový design s touto stylovou a nadčasovou kšiltovkou.

K dispozici máme několik barevných variant kšiltovek. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek