Kšiltovka se značkou Alfa Romeo - pro fanoušky automobilové značky Alfa Romeo

Produkt Kšiltovka se značkou Alfa Romeo - pro fanoušky automobilové značky Alfa Romeo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylová unisex kšiltovka s motivem značky Alfa Romeo je dokonalým doplňkem pro každého fanouška automobilového světa. S moderním a elegantním designem nového loga Alfa Romeo na přední straně přináší tato kšiltovka nejen vynikající módní prvek, ale také projev vášnivé podpory této ikonické značky. Vyrobena z kvalitních materiálů, kšiltovka zajišťuje pohodlí a odolnost pro každodenní nošení. Díky nastavitelnému zapínání se perfektně přizpůsobí každé hlavě, ať už jste na závodech, procházce městem nebo jen trávíte volný čas venku. S elegantními detaily a precizním zpracováním představuje tato kšiltovka spojení italské elegance a sportovního ducha, což z ní dělá ideální doplněk nejen pro milovníky Alfa Romeo, ale pro každého, kdo ocení kvalitní a stylové doplňky.

K dispozici máme několik barevných variant kšiltovek. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek