Kono cestovní kufr na kolečkách ABS - 44L - bordó

Produkt Kono cestovní kufr na kolečkách ABS - 44L - bordó z kategorie oblečen od výrobce Kono najdete na Trikoland.cz za 1390 Kč. Celý popis 1390 Kč 1490 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Praktický cestovní kufr rozměrově vhodný jako kabinové zavazadlo pro většinu leteckých společností. Kvalitní, ultra lehký kufr vyrobený z ABS materiálu vaše cestování pozvedne na novou úroveň. V bordó provedení.

Tento kufr na letišti nepřehlédnete.

Materiál:
Vyroben ze silného a odolného ABS (akrylonitril-butadien-styren), zatímco vnitřní přihrádky jsou potaženy polyesterovou podšívkou. Vnější část je vybavena hliníkovou teleskopickou rukojetí a kovovým kováním ve stříbrné barvě se zipy YKK.
Péče: Pouze otírejte vlhkou textilií.

 

Rozměry: 55 cm (V) * 40 cm (Š) * 22 cm (H)
(Vždy se informujte u své letecké společnosti, protože rozměry příručního zavazadla se mohou lišit od povolené velikosti)
Hmotnost: 2,5 kg.
Objem: cca. 44 litrů.

 

S pohodlnými horními a bočními držadly se tato cestovní zavazadla na 4 kolečkách hodí pro většinu hlavních leteckých společností včetně BA, EasyJet a Jet2.com.

 

Vlastnosti:
Kolečka otočná o 360° rovnoměrně rozloží váhu vašeho kufru a zajistí snadné klouzání po rušných letištích nebo železničních nádražích. Výsuvná, snadno uchopitelná teleskopická rukojeť s více nastaveními výšky.
Pevný kombinační zámek se 3 číselníky akceptovaný TSA, který nabízí maximální bezpečnost. Tento zámek umožňuje odemknutí zavazadla a jeho kontrolu bezpečnostními orgány bez poškození. K dispozici jsou dvě běžné rukojeti - jedna na vrchu a jedna na boku. Čtyři plastové nožičky na boku k opření tašky.
Hlavní přihrádka je vybavena nylonovými popruhy s přezkou, která může zajistit obsah na jedné straně, druhá strana je opatřena zipem.

K tomuto kufru lze dokoupit další dvě větší velikosti. Kufry do sebe perfektně zapadnou a tak šetří místo, když je zrovna nepoužíváte.

 

Jak nastavit kód:

Všechny zámky jsou přednastaveny na „000“, ke změně je třeba stisknout tlačítko reset (perem nebo párátkem).
Změňte tři čísla na požadovaný kód.
Pusťte tlačítko reset a nyní je kód nastaven.

 

 

EM2111-1920x650 

O značce KONO

Oficiální designér, výrobce a distributor značek Miss Lulu a Kono. Usilovně pracující na tom, aby drželi krok s nejnovějšími módními trendy; aby vám přinesly nádherné produkty za konkurenceschopné ceny. Obstarávají obchody všech typů a velikostí, přičemž jejich produkty se prodávají na různých místech po celé Evropě. S mnoha novými butiky a online obchody každý měsíc zásobují Miss Lulu a Kono. Tyto úžasné kabelky se stávají všeobecně uznávanějším jménem v cenově dostupném světě módy.

Vyrábějí široký sortiment nádherných kabelek, tašek, batohů, peněženek a doplňků; zajistit neustále se vyvíjející sortiment úžasných módních produktů. Od elegantních a klasických kabelek až po roztomilé a šik kabelky; jsme si jisti, že máme na skladě něco pro každého.

Poměrně nová značka Kono přitahuje každým dnem více pozornosti, přičemž její vyvíjející se řada kufrů a batohů získává skvělé recenze pro svoji odolnost a design.

Vlastnosti produktu

Pro koho:Unisex
Barva:Bordová
Materiál:ABS
Objem (l):44
Značka: Kono Prodejce: Ráj triček
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek