Keramický hrnek s potiskem vlajky Portugalska a fotbalového míče - hrneček pro milovníky fotbalu

Produkt Keramický hrnek s potiskem vlajky Portugalska a fotbalového míče - hrneček pro milovníky fotbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte dokonalé spojení vášně pro fotbal a národní hrdost s naším jedinečným keramickým hrnkem, který vás potěší každé ráno. Tento hrnek, vyrobený z kvalitní keramiky, zaujme nejen svým stylovým designem, ale také svou praktickou funkčností. Motiv fotbalového míče je umně kombinován s živou portugalskou vlajkou, která přidává hrnku nádech sportovního ducha a patriotismu. Je ideální pro každého fanouška fotbalu a Portugalska, ať už si chcete vychutnat ranní kávu, čaj nebo jiný oblíbený nápoj. S ergonomickým uchem a velkorysou kapacitou 330 ml vám tento hrnek poskytne pohodlí a radost z každého doušku. Díky odolné glazované úpravě je snadno čistitelný a odolný vůči každodennímu používání, čímž se stává skvělým dárkem pro všechny sportovní nadšence a milovníky Portugalska.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek