Hrneček s fotbalistou Yamalem- pro milovníky fotbalu

Produkt Hrneček s fotbalistou Yamalem- pro milovníky fotbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zažijte fotbalovou vášeň každý den s naším exkluzivním keramickým hrnkem, který zdobí portrét talentovaného fotbalisty Lamine Yamala. Tento hrnek je ideálním doplňkem pro každého fanouška fotbalu, který si chce vychutnat svůj oblíbený nápoj s nádechem sportovního ducha. Hrnkem vyrobeným z prvotřídní keramiky si můžete být jisti dlouhou životností a odolností. Detailní a odolný potisk Lamine Yamala zachovává své barvy i po opakovaném mytí. Pohodlné ucho zajišťuje příjemné držení hrnku. Perfektní dárek pro všechny fotbalové nadšence, fanoušky Lamine Yamala nebo sběratele unikátních hrnků. Ukázka podpory a obdivu k jednomu z nejzářivějších talentů současného fotbalu. Spojení moderního designu a praktického využití dělá z tohoto hrnku nejen estetický, ale i funkční doplněk do každé kuchyně. Užijte si každou chvíli s šálkem v ruce, ať už jste doma, v práci nebo na cestách. Nechte se inspirovat sportovním duchem a energií, kterou přináší Lamine Yamal. Objednejte si svůj keramický hrnek s potiskem ještě dnes a přidejte do své sbírky kousek, který vás bude denně inspirovat k lepším výkonům a dobré náladě!

Bez ohledu na to, zda jej sledujete na velké scéně nebo se inspirujete jeho odvahou na hřišti, toto triko vám umožní být součástí jeho fotbalového příběhu. Hrneček je vyroben z vysoce kvalitního materiálu.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek