Dětské vtipné tričko pro milovníky koní - kůň s nápisem Jako vážně?

Produkt Dětské vtipné tričko pro milovníky koní - kůň s nápisem Jako vážně? z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oblékněte své malé dobrodruhy do pohodlného a stylového dětského trika s motivem vtipného koně s nápisem "Jako vážně?". Toto triko je vyrobeno z měkké a prodyšné bavlny, která zaručuje maximální pohodlí během celého dne. Díky kvalitnímu materiálu je triko odolné a vydrží i ty nejnáročnější dětské aktivity, od hraní na hřišti po dobrodružství v přírodě.

Design s veselým koněm a vtipným nápisem určitě rozesměje každé dítě i jeho okolí. Triko je navrženo tak, aby bylo snadno kombinovatelné s jakýmkoli oblečením – skvěle se hodí k džínům, šortkám i legínám. Díky svému univerzálnímu střihu a hravému motivu se toto triko rychle stane oblíbenou součástí šatníku každého malého šibala.

Bezpečnost a pohodlí jsou pro nás na prvním místě, proto je triko vyrobeno bez použití škodlivých chemikálií a barviv. Snadná údržba umožňuje časté praní bez ztráty barev nebo tvaru, takže triko bude vypadat jako nové i po mnoha praních. Udělejte radost svým dětem a přidejte toto vtipné triko s motivem koně do jejich šatníku!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek