Dětské tričko pro hokejisty Eat, sleep, hockey, repeat - skvělý dárek pro hokejisty

Produkt Dětské tričko pro hokejisty Eat, sleep, hockey, repeat - skvělý dárek pro hokejisty z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte ideální tričko pro malého hokejového nadšence s tímto stylovým a pohodlným kouskem „Eat Sleep Hockey Repeat“. Vyrobené z měkké a prodyšné bavlny, které zajistí, že vaše dítě bude v pohodlí během každého zápasu nebo tréninku, toto tričko přináší nejenom špičkový komfort, ale i skvělý design. Motiv s jasným a zábavným textem „Eat Sleep Hockey Repeat“ na přední straně vyjadřuje vášeň pro hokej, která je u dětí vždy silná. Tričko je odolné vůči každodennímu nošení a praní, takže vydrží i při nejintenzivnějších hrách a hravých chvílích. Ideální volba pro malého sportovce, který chce ukázat svůj oblíbený sport s trochou stylu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek