Dámské triko s motivem Alfa Romeo - nové logo

Produkt Dámské triko s motivem Alfa Romeo - nové logo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zaujměte svým stylem s tímto dámským tričkem s motivem nového loga Alfa Romeo, které spojuje ikonický design s moderní elegancí. Tričko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje pohodlí a dlouhou životnost. Jeho jedinečný design s logem Alfa Romeo v novém provedení na hrudi přitáhne pozornost každého milovníka automobilů a elegance. Ideální volba pro každodenní nošení, sportovní aktivity nebo jako stylový doplněk ke každému outfitu. Nechte se unést duchem legendární značky s tímto exkluzivním tričkem, které se stane nedílnou součástí vaší šatník.

Toto tričko bude vypadat skvěle v bílé barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek