Dámské tričko Turistická značka - pivo - ideální turistické tričko pro pivaře

Produkt Dámské tričko Turistická značka - pivo - ideální turistické tričko pro pivaře z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte nové rozměry pohodlí a stylu s naším dámským trikem, které se pyšní unikátním motivem turistické značky ve tvaru piva. Toto tričko je dokonalou kombinací ležérního vzhledu a osobitého designu, který ocení každá milovnice cestování i dobrého piva. Vyrobeno z měkkého, vysoce kvalitního bavlněného materiálu, který zajišťuje maximální komfort po celý den, a navrženo tak, aby se hodilo jak na víkendový výlet, tak na běžné nošení. Motiv turistické značky přetavený do symbolu piva dodává tričku hravý a originální nádech, který podtrhne vaši osobnost a lásku k objevování nových míst a chutí. Tento kousek je ideálním dárkem pro každou dobrodružně naladěnou ženu, která ocení praktický a zároveň stylový oděv. Doplňte svůj šatník tímto vtipným a trendy trikem a nechte svou osobnost zářit na každém kroku vaší cesty.

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud by jste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@beztvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek