Dámské tričko s úžasným potiskem vačic při úplňku- skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dámské tričko s úžasným potiskem vačic při úplňku- skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s motivem vačic při úplňku je dokonalým kouskem pro všechny, kdo mají rády originální a zábavné designy. Tričko je vyrobeno z kvalitní a příjemné bavlny, která zajistí pohodlí po celý den, ať už jej nosíte ve volném čase, na výletě nebo jako součást ležérního outfitu. Grafika vačic, které se šibalsky prohánějí pod jasným úplňkem, dodává tomuto tričku jedinečný a hravý vzhled, který vás rozhodně odliší. Jemný potisk vyniká na jemně laděném pozadí a přináší tak kombinaci roztomilosti a tajemna. Ideální volba pro milovnice přírody, zvířat a trochu neotřelého stylu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek