Dámské tričko s motivem MTB hory - pro nadšence MTB

Produkt Dámské tričko s motivem MTB hory - pro nadšence MTB z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte perfektní kombinaci stylu a funkčnosti s tímto dámským trikem, které spojuje váš vášnivý zájem o cyklistiku s krásou přírody. Tento elegantní a moderní kousek je zdobený úchvatným cyklistickým motivem kola MTB, který je zasazen do pozadí majestátných hor, čímž vytváří fascinující kontrast mezi dynamikou sportu a klidem přírody. Triko je vyrobené z vysoce kvalitní, prodyšné a měkké bavlny, která zajišťuje komfort po celý den, a zároveň nabízí skvělou elasticitu, která se přizpůsobí vaší postavě. Jeho design je nejen vizuálně atraktivní, ale také praktický, s klasickým střihem, který se snadno kombinuje s jakýmkoli outfitem. Ideální pro každodenní nošení, volný čas nebo jako součást vašeho cyklistického vybavení, toto triko je nezbytným kouskem pro každou ženu, která chce vyjádřit svou vášeň pro MTB a lásku k přírodě.

V našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek